Novadans arbejde med bæredygtighed

Novadan har gennem mange år haft fokus på bæredygtige og ansvarlige tiltag og på at få disse tiltag til at gå hånd i hånd med vores vækstambitioner og ønske om at tilgodese vores interessenters interesser.

Vi har gennem de seneste mange år iværksat tiltag, som støtter op omkring CSR, og vi har i mange år været ISO-certificeret inden for ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001. Derudover er vi medlem af Green Network, som er en rådgivningsvirksomhed og et partnernetwork inden for miljø, arbejdsmiljø og CSR.

Novadan har publiseret en CSR-rapport, hvori vi skitserer og identificerer områder, hvor Novadan kan give sit bidrag til at løse de udfordringer, verden står over for: Klima, miljø, sundhed, knaphed på ressourcer, rettigheder, sikkerhed osv.

Vi har i flere år arbejdet med og opnået gode resultater på optimering og reduceret energiforbrug, reduceret kemikalieaffald, reduceret emballageforbrug/ genanvendelse af emballage, øget sikkerhed, cybersecurity, forbrugertryghed, støtte til bæredygtighedstiltag hos kunderne, og meget mere…. Det fortsætter vi med, ligesom vi opstiller mål for de forskellige områder og tiltag.

Vi arbejder bl.a. med udgangspunkt i FN verdensmål og de områder, hvor vi – i første omgang – mener, at vi kan bidrage mest.

Kontakt Novadan og hør mere om den rigtige løsning for din virksomhed

Udfyld formularen med dine oplysninger og interesseområde, så kontakter vi dig hurtigst muligt.