Kassevask

Kassevask: Fødevarekasser skal være rene, sikre og egnede til brug i fødevareindustrien, hvilket bidrager til at opretholde høje standarder for fødevaresikkerhed og -kvalitet.

Det er vigtigt at fjerne snavs, madrester, bakterier og andre mikroorganismer, der kan kontaminere kasserne og potentielt forårsage fødevarebårne sygdomme eller krydskontaminering.

Med Novadans produkter kan du leve op til de forskellige standarder: HACCP, ISO, GMP, og det er nemmere at retfærdiggøre prisen over for dine kunder, som anvender kasserne.

Har du oplevet at skulle foretage en omvask? Novadan kan hjælpe med at minimere graden af omvask, og du vil opleve, at det er nemmere at rengøre kasserne, når du vasker dem næste gang. Blandt andet vil du ikke finde rester af lim, etiketter, proteinbelægninger og kemirester (bedre arbejdsmiljø).
… og ikke nok med det – med Novadans løsning er kasserne mere tørre efter vask.

Kassevask

Se Novadans food brochure

Læs mere her

Video – kassevask

Se video som illustrerer processen i kassevask

Søg SDS og produktinformationer

Kontakt Novadan og hør mere om den rigtige løsning for din virksomhed.

Udfyld formularen med dine oplysninger og interesseområde, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Platinvej 21 – DK-6000 Kolding
+45 7634 8400
info@novadan.dk