Desinfektion

Desinfektion er grundlaget for at producere fødevarer af høj kvalitet, og det er en proces, som foregår efter, at udstyret er rengjort. For at desinfektionsmidlet har optimale betingelser skal det påføres en ren overflade. Dette er altid udgangspunktet. Korrekt desinfektion opnås med den rette koncentration og under de rette temperaturforhold.

Novadans biocidprodukter er registreret i en lang række EU-lande og er dermed godkendt til salg i EU.

Korrekt desinfektion er afgørende for at sikre fødevaresikkerheden og kvaliteten af produkterne. Uden tilstrækkelig desinfektion kan der opstå skadelige bakterier og svampe- og skimmelsvamp, som begge kan forårsage alvorlig sygdom hos forbrugerne.

Desuden er desinfektion præventivt i forhold til krydskontaminering, produktets holdbarhed og kvalitet.

For den enkelte produktionsvirksomhed kan dette betyde alvorlig skade af firmaets image og tilliden hos forbrugerne.

 

Desinfektion

Læs mere om desinfektion af overflader.

Læs mere her

Video – overfladerengøring

Se video om overfladerengøring og desinfektion

Food brochure

Søg SDS og produktinformationer

Kontakt Novadan og hør mere om den rigtige løsning for din virksomhed.

Udfyld formularen med dine oplysninger og interesseområde, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Platinvej 21 – DK-6000 Kolding
+45 7634 8400
info@novadan.dk