CSR rapport 2023

Herunder finder du Novadans CSR rapport 2022 og Miljøgennemgang 2022.

Tidligere CSR rapporter

Hvad er CSRD?

Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er et direktiv fra EU, der stiller krav om virksomheders bæredygtighedsrapportering. Fra 2024 og frem skal alle store børsnoterede virksomheder rapportere om bæredygtighed efter særlige standarder. Standarderne går under betegnelsen ESRS. Reglerne vil omfatte flere virksomheder i de kommende år.

Formålet med de nye regler er at sikre, at virksomheder både i Danmark og øvrige medlemslande i EU rapporterer om bæredygtighed på samme måde.

Det skal hjælpe med at øge gennemsigtigheden, så det bl.a. bliver nemmere for investorer og andre interessenter at forstå en virksomheds bæredygtighedstiltag, når de vil investere eller indgå nye samarbejdsaftaler.

Selvom det ikke direkte er et lovkrav for Novadan at rapportere i forhold til CSRD, udarbejder vi alligevel en årligt CSR rapport. Det gør vi dels for at synliggøre vores bæredygtighedstiltag over for vores leverandører og kunder til brug i deres CSRD rapportering, dels fordi vi som virksomhed ønsker at måle og dokumentere vores indsats på området. Vi ønsker at være på forkant med bæredygtighedsarbejdet og bidrage til at løse de udfordringer, verden står over for: Klima, miljø, sundhed, knaphed på ressourcer, rettigheder, sikkerhed osv.