Mejeribrugets Dag

 

Skal du med på Mejeribrugets Dag onsdag, den 13. marts 2024 i Messecenter Herning?

Det skal Novadan!

Vi deltager som indlægsholder om ”Optimering af produktionen”, hvor Ronni Rasmussen, Applications Specialist Membrane and Cip, Novadan fortæller om optimering af CIP processerne.

Effektive og optimerede rengøringsprocesser er konkurrenceparametre, der sikrer, at fødevarevirksomheder kan øge produktionstiden samtidig med at spare på vand, energi, kemi, tid osv. Disse besparelser reducerer ikke bare virksomhedens totalomkostninger, men sikrer også, at klima- og miljøprofilen forbedres.

Mejeribrugets Dag 2024 udvikles i et samarbejde mellem Mejeriforeningen og Danmarks Mejeritekniske Selskab. Visionen er at skabe et mødested for mejeriindustrien, hvor mejerifaglighed, netværk og vidensdeling bidrager til en stærk og konkurrencedygtig mejeriindustri.

Læs mere om konferencen her: Mejeribrugets Dag 2024 | Arrangementet (tilmeld.dk)

Nova InSight — det intelligente CIP Data Analyse og Optimeringsværktøj — er et stærkt system, som er designet til at fastlægge, hvordan man optimerer CIP processer.
Nova InSight giver dig mulighed for at lave rengøringskontrol og øge din produktkvalitet, hvilket beskytter dine kunder og din virksomheds image. Under præsentationen vises brugen af værktøjet i praksis ved hjælp af screenshots af rapporter og anvendelse af disse til optimering af CIP processer.